Met FC Utrecht Business naar De Vijverberg

20 december 2018

Business Club bezoekt uitwedstrijd De Graafschap - FC Utrecht.

Op zondag 17 februari speelt FC Utrecht in Doetinchem de uitwedstrijd tegen De Graafschap. In samenwerking met Kledingpartner Only for Men – tevens Kledingpartner bij de Superboeren – wordt een busreis georganiseerd naar deze wedstrijd. 50 Business Club leden kunnen zich inschrijven om FC Utrecht vanaf de Business Tribune op de Vijverberg te steunen. Meld u snel aan want Vol = Vol!

Kledingpartner én Business Club lid Only for Men stelt 50 Business kaarten beschikbaar voor deze wedstrijd. Ook bieden ze een busreis (inclusief broodjes) en vijf drankjes in de Business ruimte bij De Graafschap aan. Een mooie gelegenheid om de ploeg van Dick Advocaat te steunen in een uitduel en kennis te maken met andere leden van FC Utrecht Business!
Het duel in Doetinchem begint op zondag 17 februari om 16.45 uur. Het volledige programma vindt u onderstaand.

Programma bezoek De Graafschap – FC Utrecht
13.45 uur:           Verzamelen op Parkeerplaats voor Stadion Galgenwaard
14.00 uur:           Vertrek per bus naar Doetinchem
15.45 uur:           Aankomst in Business ruimte Stadion de Vijverberg
16.45 uur:           Aanvang De Graafschap – FC Utrecht
18.30 uur:           Einde wedstrijd, naborrel
19.30 uur:           Vertrek naar Utrecht
21.00 uur:           Aankomst Stadion Galgenwaard

Aanmelden voor leden FC Utrecht Business
Aanmelden voor het bezoek met FC Utrecht Business aan de uitwedstrijd tegen De Graafschap kan eenvoudig via www.fcutrecht.nl/ofmdegraafschap. Hierbij geldt dat per Business Club lid zich twee personen aan kunnen melden en het aloude principe Vol = Vol!