Kaartverkoop Feyenoord-uit van start

01 december 2018

Gouden Seizoenkaarthouders kunnen vanaf nu een ticket aanschaffen voor de bekerpartij in Rotterdam. Voor Uitkaarthouders begint de kaartverkoop op woensdag 5 december.

De kaartverkoop voor de bekerwedstrijd Feyenoord – FC Utrecht is vanmorgen (zaterdag) van start gegaan voor Gouden Seizoenkaarthouders van FC Utrecht. Vanaf woensdag 5 december kunnen ook Uitkaarthouders van FC Utrecht een ticket aanschaffen voor de bekermatch die op donderdag 20 december om 20.45 uur begint in De Kuip. 

Buscombikaarten voor de cupwedstrijd kosten 25 euro per stuk. Er zijn maximaal 15 bussen beschikbaar. De bussen 1 tot en met 9 vertrekken op donderdag 20 december om 18.15 uur vanaf P-0 (parkeerdek Q-Park, bezoekersvak Stadion Galgenwaard). Instappen kan daar vanaf 17.45 uur. De bussen 11 tot en met 16 vertrekken om 18.45 uur vanaf de parking voor de Bunnikside. Instaptijd voor die bussen: 18.15 uur.

Er is kaartverkoop, zolang de voorraad strekt, tot en met uiterlijk maandag 17 december, 23.59 uur.

Tickets zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. Die is gevestigd naast de hoofdentree van Stadion Galgenwaard en open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.