Junior Tiger speler van de maand: Sean Klaiber!

14 december 2018

Verdediger valt in de prijzen.

Er is weer een maand voorbij en dat betekent dat er weer een nieuwe Speler van de Maand is gekozen. De Speler van de Maand november is geworden: Sean Klaiber! De 8-jarige Tygo mocht Klaiber zijn prijs overhandigen en hem ook een aantal vragen stellen.

Volgens Tygo is Sean de beste speler van FC Utrecht! Maar de 8-jarige megafan was als eerst erg benieuwd naar het lieverlingseten van Sean. Dat was een makkie, lasagne. De favoriete club van Sean is Real Madrid en zijn favoriete speler is Dani Alves van Paris Saint-Germain. Ook voeg Tygo zich af wat Sean voor werk gedaan zou hebben als hij geen voetballer was geworden. Omdat Sean de opleiding tot verkoper heeft gedaan was dat hetgeen wat de verdediger waarschijnlijk had gedaan.
 
Tygo houdt zelf heel veel van gamen en wilde daarom ook graag weten of Sean ook van gamen houdt. Dat is zeker het geval. De verdediger van FC Utrecht speelt zelf vooral Fortnite en Call of Duty. Tygo speelt zelf ook Fortnite en samen hebben ze besloten om Fortnite-vrienden te worden.
 
De laatste vraag van Tygo was waar Sean ooit nog zou willen spelen. Sean gaf aan dat zijn droomclub Real Madrid is, maar dat het erg moeilijk is om daar te komen. Na afloop van de goede vragen van Tygo gaven ze elkaar een high five en een box.