#FCUTRECHTSERVEERT: Samen genieten in stadion Galgenwaard

12 december 2018

Liefst 190 ouderen uit de provincie Utrecht hadden vanavond (woensdag) een onvergetelijk samenzijn. Een sfeerimpressie van de tweede editie van #fcutrechtserveert, het grootste kerstdiner van Midden-Nederland.

Liefst 190 ouderen uit de provincie Utrecht genoten vanavond met volle teugen van een overheerlijk kerstdiner in Stadion Galgenwaard. Optredens van Willeke Alberti, het Utrechtse Koor De Weduwen, goochelacts van Roy van Rossum en het feit dat de bediening door niemand minder werd verzorgd dan de spelers en stafleden van FC Utrecht samen met de spelers van de OldStars van de club, maakten editie 2 van #fcutrechtserveert tot een onvergetelijke.

Ouderen uit de gemeenten Amersfoort, Bunnik, De Bilt, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden en Zeist waren te gast bij het grootste kerstdiner van Midden-Nederland. Zij werden met bussen opgehaald en later uiteraard weer thuisgebracht.

Een bijzonder woord van dank aan Feestkleding 365 voor het beschikbaar stellen van de kleding voor de kerstman en de hostesses. Daarnaast een woord van dank aan de volgende sponsoren voor het mede mogelijk maken van het kerstdiner: Appalti, Arti 70, Arval, a.s.r., Bladt Charity, Blygold, Buchen BV, D. van Dam Vastgoed, Douwe Egberts, ROC Midden Nederland, Supporters Vereniging FC Utrecht, Terberg, FC Utrecht Voetbalschool en Zorg van de Zaak.

Een video en een fotoreportage van #fcutrechtserveert: