FC Utrecht-Heracles Almelo onder leiding van Kevin Blom

04 december 2018

KNVB stelt arbitrale teams aan voor komende speelronde in Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.

De Eredivisiewedstrijd FC Utrecht - Heracles Almelo wordt zondag geleid door Kevin Blom. In Stadion Galgenwaard wordt de leidsman geassisteerd door Dave Goossens en Patrick Langkamp. Dat blijkt uit de scheidsrechtersaanstellingen voor de komende speelronde in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie, die zojuist (dinsdag) door de KNVB zijn bekendgemaakt.

Martin Pérez is zondag in Utrecht de vierde official van dienst. Jochem Kamphuis is als video-arbiter aangesteld voor het duel met de Heraclieden en krijgt daarbij assistentie van Nils van Kampen.
 
Vrijdag is het de beurt aan Jong FC Utrecht. De beloftenploeg speelt die dag uit tegen FC Eindhoven en bij die partij is Ingmar Oostrom de scheidsrechter. In het Jan Louwers Stadion zijn Martin Beijer en Halis Kucukerbir de assistent-scheidsrechters en is de vierde official Bilal Sahiner.