FC Utrecht gaat skybox realiseren in WKZ

14 december 2018

Opbrengst van veiling van shirts die worden gedragen tijdens FC Utrecht - Ajax wordt gestoken in uniek initiatief.

FC Utrecht gaat een skybox realiseren in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Door middel van die ruimte kan FC Utrecht er elke dag zijn voor de kinderen in het ziekenhuis, waarmee de club al jarenlang een bijzondere band onderhoudt. De shirts die de spelers van FC Utrecht op zondag 23 december dragen in het Eredivisieduel met Ajax gaan onder de hamer en de opbrengst van die veiling wordt gestoken in de realisatie van de 32ste skybox van FC Utrecht; die in het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

FC Utrecht’s selectie bezoekt al jaren het WKZ om alle kinderen daar even te laten vergeten dat ze ziek zijn. In 2014 was onder anderen Ruud Boymans er, in 2015 Bart Ramselaar, in 2016 Sébastien Haller, in 2017 Yassin Ayoub en in 2018 Willem Janssen. Maar vanaf 2019 is FC Utrecht er altijd voor de kinderen van het WKZ, die elke dag van het jaar terecht kunnen in de speciale skybox om samen te gamen, te chillen of te genieten van een voetbalwedstrijd van FC Utrecht op het grote scherm.

Door na afloop van de wedstrijd tegen Ajax mee te bieden op de shirts kun je ook jouw steentje bijdragen aan het toveren van een lach op het gezicht van de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Meer informatie over de veiling volgt binnenkort.