Edwin van de Graaf leidt duel in Friesland

11 december 2018

KNVB maakt arbitrale teams bekend voor wedstrijden uit komende speelronde van Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.

De Eredivisiewedstrijd sc Heerenveen - FC Utrecht staat zondag onder leiding van Edwin van de Graaf. In het Abe Lenstra Stadion krijgt de leidsman assistentie van Richard Brondijk en Erik Kleinjan. Als vierde official is Marc Nagtegaal van de partij in Friesland. Dat blijkt uit de aanstellingen van de arbitrale teams voor de komende speelronde in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie, die de KNVB zojuist (dinsdag) bekendmaakte.

Richard Martens is als videoscheidsrechter van de wedstrijd sc Heerenveen - FC Utrecht, die zondag om 12.15 uur begint, aangesteld. Mark Janssen is diens assistent.

Vrijdag om 20.00 uur begint op Sportcomplex Zoudenbalch de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd Jong FC Utrecht - FC Dordrecht en daarbij is Martin PĂ©rez de scheidsrechter van dienst. Kevin Bodde en Marcelino Adriaans assisteren hem op Zoudenbalch, waar Martijn Vos de vierde official is.