Dennis Higler leidsman bij FC Utrecht-Ajax

18 december 2018

KNVB maakt arbitrale teams bekend voor laatste wedstrijden van eerste seizoenshelft van Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.

Voor de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht - Ajax is Dennis Higler door de KNVB aangesteld als scheidsrechter. De leidsman krijgt zondag in Stadion Galgenwaard assistentie van Joost van Zuilen en Johan Balder. De vierde official bij het duel dat reeds is uitverkocht is Allard Lindhout.

Jochem Kamphuis is voor het treffen tussen de Domstedelingen en de Amsterdammers aangesteld als videoscheidsrechter. Erik Kleinjan assisteert hem daarbij.

Voor de Keuken Kampioen Divisie-partij tussen Helmond Sport en Jong FC Utrecht is Christian Mulder de arbiter van dienst. In Helmond zijn Marco Ribbink en Stefan de Groot de assistent-scheidsrechters. Thijs Voncken is er de vierde official.