Beloftenploeg tegen FC Dordrecht op Zoudenbalch

14 december 2018

Jong FC Utrecht voor derde keer dit seizoen in actie aan de Koningsweg.

Jong FC Utrecht komt vanavond (vrijdag) weer in actie in de Keuken Kampioen Divisie. Om 20.00 uur wordt er op Sportcomplex Zoudenbalch afgetrapt voor de wedstrijd tegen de nummer zeventien van de competitie, FC Dordrecht.

Een belangrijke wedstrijd voor de beloftenploeg van trainer/coach Robin Pronk, die van vanavond. De 'Schapenkoppen' staan momenteel zeventiende in de Keuken Kampioen Divisie en hebben evenveel punten als de nummer achttien, Jong FC Utrecht. Een overwinning van Jong FC Utrecht kan ervoor zorgen dat de Domstedelingen een plek stijgen op de ranglijst.

Brilstand
In de afgelopen speelronde namen de talenten uit Utrecht het op tegen FC Eindhoven. Zowel Jong FC Utrecht als FC Eindhoven wist het net niet te doen bollen; het bleef bij 0-0. "We hebben vandaag twee punten verloren", concludeerde trainer/coach Pronk na afloop van de pot van vorige week. "Nu gaan we toewerken naar FC Dordrecht. Er zit een goede ontwikkeling in het team. Als je kijkt naar dit seizoen tot nu toe: daar zijn we tevreden over", sloot Pronk zijn analyse in het Jan Louwers Stadion af.

FC Dordrecht
De Dordtenaren kwamen in de vorige speelronde ook niet verder dan een gelijkspel. Waar er bij Jong FC Utrecht het gevoel overheerst dat er twee punten verloren zijn gegaan, zou het gelijkspel bij FC Dordrecht een ander gevoel oproepen. De Dordtenaren keken na 20 minuten al tegen een 2-0 achterstand aan in Kerkrade tegen Roda JC. In de tweede helft wisten zij zich te revancheren en zorgden ze ervoor dat er een 2-2 eindstand op het scorebord kwam te staan.

Media
Tickets voor Jong FC Utrecht – FC Dordrecht zijn natuurlijk ONLINE verkrijgbaar, in de FC Utrecht Fanshop en vanaf 19.00 uur bij de ingang van Sportcomplex Zoudenbalch. Niet van de partij, maar wel benieuwd naar het verloop van de wedstrijd? FC Utrecht doet via TWITTER live verslag van het treffen met de Dordtenaren.