Aletha Leidelmeijer te gast in FC Utrecht podcast

13 december 2018

FOX Sports-presentatrice uitgebreid aan het woord over haar journalistieke loopbaan, haar verleden bij FC Utrecht en haar ervaringen langs de lijn.

Eén van de gezichten van FOX Sports is ze: Aletha Leidelmeijer. De in Leusden opgegroeide presentatrice en verslaggeefster van dé sport- en voetbalzender van Nederland is bepaald geen onbekende bij FC Utrecht. De volgde de FC uit de Domstad jarenlang namens RTV Utrecht en werkte in het verleden voor FC Utrecht TV. In de vijfde aflevering van de FC Utrecht Podcast praat ze met presentator Corné in ’t Hout uitgebreid over haar journalistieke loopbaan, haar verleden bij FC Utrecht en haar ervaringen langs de lijn.

“Bij RTV Utrecht was je net zo kritisch of misschien wel kritischer dan nu bij FOX Sports. Toen moest je het eigenlijk als eerste weten als er bijvoorbeeld een trainer ontslagen werd”, vertelt Leidelmeijer in de FC Utrecht Podcast. “We hebben hier wel eens uren voor de deur staan wachten; we wisten gewoon dat Erwin Koeman zou vertrekken. En dat gebeurde uiteindelijk ook. En dat wist je dan. Je moest nog kritischer zijn, omdat je álles volgde van de club en je wil alles als eerste hebben.”

Beluister aflevering 5 van de FC Utrecht Podcast in de Podcast App van Apple, via Spotify of Soundcloud en vergeet vooral niet je te abonneren op de FC Utrecht Podcast op het kanaal waarop jij luistert, zodat je in de toekomst een melding krijgt zodra er een nieuwe aflevering beschikbaar is!

De smaak te pakken? De vier eerdere afleveringen van de FC Utrecht Podcast kun je via deze links terugluisteren:

Aflevering 1: Jordy Zuidam
Aflevering 2: Robin Pronk
Aflevering 3: Mark van der Maarel
Aflevering 4: Ramon Leeuwin