Advocaat:'We kunnen het iedereen lastig maken'

19 december 2018

Hoofdtrainer over het duel met Feyenoord.

Morgen (donderdag) speelt FC Utrecht een uitwedstrijd tegen Feyenoord. Om 20:45 wordt er gestreden voor een plek in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker. Vandaag schoof FCUtrecht.nl aan bij de persconferentie van hoofdtrainer Dick Advocaat.

"Het is dezelfde groep die aanwezig was tegen sc Heerenveen", begint hoofdtrainer Dick Advocaat zijn voorbeschouwing op Feyenoord-uit. "Er is niks bijgekomen en er is niks veranderd. Ook Timo Letschert is weer fit. Hij heeft de laatste twee dagen meegetraind en hij had geen last. Ik moet zeggen dat Emil Bergström het uitstekend gedaan heeft tegen sc Heerenveen. Daar was ik erg blij mee." 

De hele voorbeschouwing zien? Bekijk hieronder de video!