Advocaat:'Moeten mannelijker spelen'

21 december 2018

Hoofdtrainer Dick Advocaat over Ajax-thuis.

Aankomende zondag speelt FC Utrecht de laatste wedstrijd in het jaar 2018. In speelronde 17 van de Eredivisie komt de huidige nummer twee van de Eredivisie, Ajax, op bezoek in een uitverkocht Stadion Galgenwaard. Vandaag schoof FCUtrecht.nl aan bij de persconferentie van hoofdtrainer Dick Advocaat.

"Dat Feyenoord gisteren de betere ploeg was", reageert hoofdtrainer Dick Advocaat op de vraag hoe hij terugkijkt op de bekerwedstrijd tegen de Rotterdammers. "We konden ze aanvallend geen pijn doen. Dat is wel een onderdeel van het spel." De spelers van FC Utrecht zijn heelhuids uit de strijd gekomen. "Qua blessures valt het allemaal wel mee. Bahebeck had geen blessure. Die is fysiek nog niet in orde, laat ik het zo zeggen."

Wil je de hele voorbeschouwing zien? Kijk dan de video hieronder.