Advocaat: 'Moeten constanter worden'

14 december 2018

Hoofdtrainer Dick Advocaat over het treffen met de Friezen.

Aankomende zondag speelt FC Utrecht een uitwedstrijd tegen sc Heerenveen. De Domstedelingen proberen in Friesland de vierde positie te behouden. FCUtrecht.nl schoof aan bij de persconferentie van hoofdtrainer Dick Advocaat en schreef mee.

"Dat bepalen we morgen", reageert hoofdtrainer Dick Advocaat op de vraag of Timo Letschert aankomende zondag inzetbaar is. "Morgen nemen we de lijst door wie wel mee gaat en wie niet mee gaat." De Domstedelingen spelen in acht dagen tijd tegen sc Heerenveen, Feyenoord en Ajax. "Dat zijn goede sparringpartners om te zien hoe ver wijzelf staan. Dat vind ik wel interessant om te zien." 

De hele voorbeschouwing zien? Bekijk dan de video hieronder!