Advocaat:'Ik ben teleurgesteld'

20 december 2018

Hoofdtrainer Dick Advocaat na de nederlaag tegen Feyenoord.

FC Utrecht verloor vanavond met 1-0 van Feyenoord. Door deze nederlaag zijn de Domstedelingen uitgeschakeld in de TOTO KNVB Beker. Na afloop van het duel met de Rotterdammers luisterde FCUtrecht.nl mee met de nabeschouwing van hoofdtrainer Dick Advocaat.

“Ik was teleurgesteld”, reageerde hoofdtrainer Dick Advocaat op de vraag of hij boos of teleurgesteld is. “Ik had er meer van verwacht, maar Feyenoord was vandaag gewoon te sterk. Ondanks dat we in de laatste tien minuten nog een aantal mogelijkheden kregen om de gelijkmaker te scoren, maar dat gebeurde helaas niet.”
 
“We kregen te weinig kansen en voorin hadden we veel te vaak balverlies. Ik weet niet of dat te maken heeft met het druk zetten van de tegenstander of de kwaliteiten van de individu, dat kan allebei. Feyenoord was vandaag erg gretig en scherp, dan verdienen ze ook gewoon meer.”