Voor aankomende thuiswedstrijd, FC Utrecht tegen ADO Den Haag op 4 november, maak je met jouw supportboodschap kans op een exclusieve spelerslunch! Wil jij kans maken? Deel jouw supportboodschap voor de selectie op social media met de hashtag #SupportFCUtrecht en wie weet lunch jij straks met jouw favoriete speler!

Waarom #SupportFCUtrecht?
Zorg van de Zaak streeft er naar om mensen zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Ook FC Utrecht heeft als doel zo goed mogelijk te presteren. Het gezamenlijke doel met FC Utrecht is dan ook om te zorgen voor goede prestaties. En wij weten dat waardering en support belangrijk zijn om goed te kunnen presteren.
 
Dit seizoen hebben de supporters van FC Utrecht daarom de mogelijkheid om de spelers een hart onder de riem te steken, hun waardering uit te spreken en te laten zien dat ze achter FC Utrecht staan! Via social media (Facebook, Twitter, Instagram) kun je een boodschap of foto plaatsen voor de spelers, onder vermelding van de hashtag #SupportFCUtrecht. Op die manier wordt jouw boodschap of foto gedeeld op de ledboarding en schermen in de Galgenwaard, en zo ook bij de spelers! Hiervoor moet de boodschap wel openbaar gedeeld worden op social media.