Succesvolle Wildavond bij De Hoefslag

21 november 2018

Business Club leden genieten van exclusief wilddiner.

Gisteravond vond bij Restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin de Wildavond van FC Utrecht Business plaats. Meer dan 120 Business Club Leden vanuit de Business Lounge, Executive Lounge en de (Thematische) Skyboxen waren hierbij aanwezig.

Om 17.30 uur werden de Business Club leden ontvangen met een glaasje cava op het terras van Restaurant De Hoefslag, waarbij Jachthoorn blaasgroep De Heuvelrug zorgde voor de muzikale omlijsting. Commercieel Directeur Joost Broerse heette iedereen welkom en sprak uit blij te zijn met de groei die de FC Utrecht Business Club de laatste tijd doormaakt. Vervolgens vertelden Business Club leden Marco Peek (BHG Groep – Restaurant De Hoefslag) en Christiaan Driessen (Driessen Food) over de herkomst van het wild dat deze avond geserveerd werd.

Aan tafel genoten de leden van FC Utrecht Business van een luxe driegangen menu, waarbij fazant en hert geserveerd werd. Chefkok Bjorn Stukje van Restaurant De Hoefslag kwam aan tafel vertellen over de bereiding van de gerecht. Netwerken stond deze avond centraal, dus Business Leden kregen de mogelijkheid een voorkeur uit te spreken voor hun tafelgenoten. Op deze manier konden contacten worden gelegd met nieuwe bedrijven.

‘We zijn sinds dit seizoen aangesloten bij FC Utrecht Business, dus voor mij is dit het eerste Business Event dat ik bijwoon. Ik heb genoten van een heerlijk diner en ben in contact gekomen met een flink aantal nieuwe bedrijven, een zeer waardevolle avond dus!’, aldus Cor-Albert Bos, eigenaar van Business Club Lid Bos Dynamics. ‘Ik kijk uit naar de volgende events, waarbij ik zeker weer aanwezig zal zijn!’

Ook Joost Broerse was enthousiast over de Wildavond: ‘Mooi om een avond als deze te kunnen organiseren bij een lid van de FC Utrecht Business Club. Het diner was uitstekend verzorgd en Business Club leden kregen uitgebreid de mogelijkheid om met elkaar te netwerken!’