Tiger en Tigergirl hebben, voor alle Junior Tiger-leden, de Sint uitgenodigd in Stadion Galgenwaard.

Tiger en Tigergirl hebben, voor de Junior Tiger kidsclubleden, Sinterklaas uitgenodigd in Stadion Galgenwaard. Op woensdagmiddag 28 november, tussen 15.30 en 17.00 uur, bezoekt de goedheiligman FC Utrecht én als je lid bent van de Junior Tigers Kidsclub mag je hier bij zijn! Samen met de Pieten maken wij er een groot feest van en zijn er verschillende activiteiten te doen, zoals cadeautjes werpen, jutezak lopen en nog veel meer!
 
Schoentje zetten
Als je lid bent van de kidsclub van FC Utrecht kan je je schoentje vanaf zaterdag 17 november in de FC Utrecht Fanshop zetten. Wil jij op 28 november een cadeautje ontvangen van de voetbalpieten? Zorg dan dat jij je schoentje uiterlijk maandag 26 november zet (psssst: vergeet niet een mooie tekening voor Sint of een lekkernij voor Amerigo in je schoen te stoppen). Zien wij jouw schoentje terug in de FC Utrecht Fanshop? De FC Utrecht Fanshop is dinsdag tot en met zaterdag geopend tussen 10.00 uur – 17.00 uur.
 
Aanmelden
De Sint wilt graag weten of jij er bij bent op 28 november om een cadeautje voor jou mee te nemen. Laat ons HIER weten of jij er bij bent!
 
Junior Tigers cadeaupakket
Heb jij daarnaast nog wensen voor pakjesavond? Tiger en Tigergirl hebben speciaal voor jou een Junior Tigers cadeaupakket samengesteld, zet hem snel op je verlanglijstje!

 
P.S. Ben jij nog niet lid van de Junior Tigers Kidsclub? Schrijf je dan vóór 22 november HIER in en zet alsnog je schoentje voor een mooie verrassing van Sinterklaas!