Richard Martens leidt partij in Kralingen

27 november 2018

KNVB maakt arbitrale teams bekend voor Excelsior - FC Utrecht en Jong FC Utrecht – FC Den Bosch.

Speelronde 14 van het Eredivisieseizoen 2018/2019 wordt vrijdag op gang gefloten door Richard Martens. De leidsman is door de KNVB aangesteld voor de wedstrijd Excelsior – FC Utrecht en krijgt daarbij assistentie van Rens Bluemink en Mark Strijker.

Als vierde official is in Kralingen vrijdag Sander van der Eijk van de partij. De videoscheidsrechter van dienst is Erwin Blank en zijn assistent is Peter Janson.

Op maandag 3 december strijkt FC Den Bosch neer in Stadion Galgenwaard voor een Keuken Kampioen Divisie-treffen met Jong FC Utrecht. Dat duel staat onder leiding van Marc Nagtegaal en zijn assistenten zijn Michael Osseweijer en Bas Persoon. Sam Dröge is de vierde official.