Ramon Leeuwin in de FC Utrecht Podcast

13 november 2018

Over zijn gevoel voor de FC uit de Domstad.

Aflevering 4 van de FC Utrecht Podcast staat online! In de vierde episode van de Podcast spreekt interviewer Corné in ’t Hout de man die sinds afgelopen zomer uitkomt voor Odense BK in Denemarken. Ramon Leeuwin schuift aan en praat onder andere over hoe het hem vergaat in Denemarken en wat het grootste verschil is tussen de Eredivisie en de SuperLiga. 

"Het ideale plaatje speelde zich af", vertelt verdediger Ramon Leeuwin als hij begint over het eerste contact met Odense BK. "In de voetballerij weet je dat het heel snel kan gaan. Het ene moment speel je voor FC Utrecht tegen PSV en een paar dagen later zit je in het vliegtuig richting Denemarken om het verhaal aan te horen en een contract te tekenen. Het klonk allemaal heel goed en voorlopig ben ik er nog blij mee." Het niveau in Denemarken is volgens Leeuwin vergelijkbaar met het niveau hier in Nederland. "Ik denk alleen dat de intensiteit hier ietsje hoger ligt. Maar qua tactisch en technisch vermogen ligt het niveau wel hoger in Nederland." 

Beluister het volledige interview met Leeuwin nu via Soundcloud óf abonneer je op de FC Utrecht Podcast in de Apple Podcast App of via Spotify!