FC Utrecht-keeper Thijmen Nijhuis maakt deel uit van de selectie van Oranje Onder 20 voor de komende oefeninterlands tegen Zwitserland Onder 20 en Italië Onder 20. Voor het team van bondscoach Bert Konterman staat de door FC Utrecht aan ADO Den Haag verhuurde verdediger Giovanni Troupée op de stand-by lijst. Dat houdt in dat Troupée nog niet tot de selectie behoort, maar op een later moment wel alsnog aan de spelersgroep kan worden toegevoegd.

Oranje Onder 20 speelt op donderdag 15 november een vriendschappelijke uitwedstrijd tegen Zwitserland Onder 20. In Stadion Esp in Baden wordt die dag om 18.30 uur afgetrapt. Op dinsdag 20 november ontvangen de Nederlanders vervolgens Italië Onder 20. Plaats van handeling: Sportpark Nieuw-Zuid in Katwijk aan Zee. De aftrap is daar die dag om 19.00 uur.

De selectie van Oranje Onder 20 voor de duels met de Zwitsers en Italianen:
Shaquille Pinas (ADO Den Haag), Che Nunnely (Ajax), Navajo Bakboord (Ajax), Noa Lang (Ajax), Ferdy Druijf (AZ), Tijani Reijnders (AZ), Owen Wijndal (AZ), Lars Kramer (FC Groningen), Tom van de Looi (FC Groningen), Thijmen Nijhuis (FC Utrecht), Mike Eerdhuijzen (FC Volendam), Dylan Vente (Feyenoord), Jordy Wehrmann (Feyenoord), Ramon ten Hove (Feyenoord), Cody Gakpo (PSV), Joel Piroe (PSV), Mitchell van Bergen (sc Heerenveen), Danilho Doekhi (Vitesse).