Mikki van Sas in oranje onder 15-selectie

21 november 2018

Doelman van FC Utrecht uitgenodigd voor trainingsdagen. Storm Streng op stand-by lijst.

FC Utrecht’s keeper Mikki van Sas is geselecteerd voor een tweedaagse trainingsactiviteit van Oranje Onder 15. Die jeugdselectie komt op maandag 26 en dinsdag 27 november bij elkaar in Zeist om te trainen op de KNVB Campus.

Bondscoach Martijn Reuser riep 24 spelers op voor de activiteit. Daarnaast staan er spelers op de stand-by lijst, onder wie FC Utrecht-talent Storm Streng. Wie stand-by staat, behoort in eerste instantie niet tot de selectie maar kan daar op een later moment wel aan worden toegevoegd.

De selectie van Oranje Onder 15:
Amourricho van Axel Dongen (Ajax), Divaio Bobson (Ajax), Gabriel Osei Misehouy (Ajax), Julian Brandes (Ajax), Nassef Chourak (Ajax), Prince Aning (Ajax), Raphael Sarfo (Ajax), Bayron Strijdock (AZ), Maxim Dekker (AZ), Rome Jayden Owusu-Oduro (AZ), Sem Dekkers (AZ), Tijmen Niekel (AZ), Wouter Goes (AZ), Ilyas El Moussaoui (Feyenoord), Jamal Ourhris (Feyenoord), Lamare Bogarde (Feyenoord), Renys Felicia (Feyenoord), Sohayb El Battah (NAC Breda), Chahid El Allachi (PSV), Iggy Houben (PSV), Livano Comenencia (PSV), Mikki van Sas (FC Utrecht), Jari Smit (Vitesse), Sil Swinkels (Vitesse).