Mijn stadsie, mijn Utreg, jouw plekkie

20 november 2018

Vanaf nu verkrijgbaar: de Halve Seizoenkaart van FC Utrecht!

Vanaf nu verkrijgbaar: de Halve Seizoenkaart van FC Utrecht! Met de Halve Seizoenkaart verzeker je jezelf van je eigen plekkie bij de 8 competitiethuiswedstrijden die FC Utrecht speelt na de winterstop. En ben je dus onder meer van de partij bij de krakers tegen Feyenoord en PSV.

In de tweede helft van het seizoen, zo is algemeen bekend, moet het gebeuren. Je kunt van augustus tot en met december veel verdienen en verspelen, maar de prijzen worden verdeeld op basis van alles wat er van januari tot en met mei gebeurt. FC Utrecht eindigde de afgelopen drie seizoenen steeds bij de beste vijf ploegen van Nederland; een evenaring van het clubrecord. Wordt dat record in 2019 verbroken? En: ben jij daarvan getuige?

De Halve Seizoenkaart biedt naast prijsvoordeel ook gemak. Ga maar na: als je zo’n pasje op zak hebt, hoef je geen losse kaartjes meer te kopen voor wedstrijden. Die wachtrij bij de kassa? Jij slaat ‘m over! Onzekerheid over waar je zit? Niets daarvan: je hebt altijd je eigen, vaste stekkie.

Schaf ‘m dus nu aan, de Halve Seizoenkaart van FC Utrecht!