Het seizoen 2018-2019 is in volle gang, FC Utrecht staat op een gedeelde vijfde plaats en heeft de weg omhoog gevonden. Om ook in de tweede seizoenshelft fit voor de dag te komen heeft de ploeg van Dick Advocaat een trainingskamp belegd in het Spaanse La Manga. De selectie zal hier van 4 tot en met 11 januari 2019 verblijven.

Business Club leden van FC Utrecht kunnen de selectie achterna reizen naar Zuid-Spanje. Van dinsdag 8 t/m vrijdag 11 januari wordt er een reis georganiseerd voor leden van FC Utrecht Business. Op het programma staan onder meer een bezoek aan een vriendschappelijke wedstrijd van FC Utrecht, een golfdag, een bezoek aan de stad Murcia en als afsluiter een diner met spelers en technische staf van FC Utrecht. Het volledige programma vindt u in DEZE FLYER.

Prijzen voor het trainingskamp zijn als volgt:
* € 750,- per persoon op basis van 2 personen per kamer
* € 950,- per persoon op basis van 1 persoon per kamer

Aanmelden trainingskamp
Heeft u interesse om mee te gaan naar La Manga dan kunt u een e-mail sturen naar Joost Broerse (Commercieel Directeur FC Utrecht): j.broerse@fcutrecht.nl. Geef hierin uw naam, bedrijfsnaam en het aantal personen aan waarmee u mee wil gaan. Er is nog slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het trainingskamp en het programma is onder voorbehoud van (onvoorziene) wijzigingen.