Verdediger Christopher Mamengi van FC Utrecht maakt deel uit van een 23-koppige Oranje Onder 18-selectie. Met die ploeg, onder leiding van bondscoach Mischa Visser, speelt Mamengi in Spanje een Vierlandentoernooi. Daar doen ook de Onder 18-teams van België, Engeland en Ierland aan mee.

De wedstrijden worden gespeeld in de Pinatar Arena in Spanje. Oranje Onder 18 treft daar achtereenvolgens Engeland Onder 18 (donderdag 15 november), België Onder 18 (zaterdag 17 november) en Ierland Onder 18 (maandag 19 november).

De selectie van Oranje Onder 18 voor het toernooi in Spanje:
Daan Reiziger (Ajax), Enric Llansana (Ajax), Liam van Gelderen (Ajax), Quinten Timber (Ajax), Terrence Douglas (Ajax), Venitchio Sint (Ajax), Vicente Besuijen (AS Roma, Italië), Bram Franken (AZ), Kenzo Goudmijn (AZ), Mees Bakker (AZ), Joshua Zirkzee (FC Bayern München, Duitsland), Immanuel Pherai (Borussia Dortmund, Duitsland), Christopher Mamengi (FC Utrecht), Crysencio Summerville (Feyenoord), Marouan Azarkan (Feyenoord), Ramon Hendriks (Feyenoord), Splinter de Mooij (Feyenoord), Omar Rekik (Hertha BSC, Duitsland), Bart van Rooij (NEC), Thomas van den Belt (PEC Zwolle), Damian Timan (PSV), Dennis Vos (PSV), Joey Kesting (Vitesse).