Keeper Maarten Paes van FC Utrecht behoort tot de definitieve selectie van Jong Oranje. De sluitpost is één van de negentien spelers die is opgeroepen voor een oefeninterland tegen Jong Duitsland door bondscoach Erwin van de Looi.

Het treffen met de leeftijdsgenoten uit Duitsland wordt gespeeld op vrijdag 16 november in het Sparda-Bank-Hessen Stadion in Offenbach. Daar wordt die dag om 20.00 uur afgetrapt.

De selectie van Jong Oranje voor het duel met Jong Duitsland:
Dani de Wit (Ajax), Kaj Sierhuis (Ajax), Perr Schuurs (Ajax), Justin Kluivert (AS Roma, Italië), Teun Koopmeiners (AZ), Nathangelo Markelo (Everton, Engeland), Rick van Drongelen (Hamburger SV, Duitsland), Deyovaisio Zeefuik (FC Groningen), Jan Hoekstra (FC Groningen), Maarten Paes (FC Utrecht), Ferdi Kadioglu (Fenerbahçe, Turkije), Justin Bijlow (Feyenoord), Tyrell Malacia (Feyenoord), Tahith Chong (Manchester United, Engeland), Armando Obispo (PSV), Donyell Malen (PSV), Sherel Floranus (sc Heerenveen), Deroy Duarte (Sparta Rotterdam), Jay-Roy Grot (VVV-Venlo).

Onlangs kwam Paes nog in actie voor Oranje Onder 20. Een item over Paes in actie namens één van de nationale jeugdploegen: