Kijkje in de keuken: Technische avond 2018

14 november 2018

Een geslaagde avond met veel interactie tussen supporters, spelers en de directie van FC Utrecht.

Vanavond vond de Technische Avond plaats in Stadion Galgenwaard. Een avond waarin het voetbaltechnische beleid voor de supporters werd toegelicht door Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam. Naderhand was er tijd om te ontspannen met een drankje en een hapje. 

Gert Kruys, ambassadeur en oud-speler van FC Utrecht, had als presentator de taak om de avond te openen en aan elkaar te praten. Na zijn opening volgde het technische gedeelte. Een presentatie van Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam waarin hij een kijkje in de keuken gaf rondom het technische beleid van FC Utrecht. Niet alleen de supporters waren bij deze avond, ook de voltallige selectie van de FC uit de Domstad was aanwezig.  

Na het 'formele' gedeelte van de avond was het tijd voor ontspanning. Tijd voor een hapje en een drankje en de unieke kans om te ontspannen in de setting met speltafels van Holland Casino of aan te schuiven bij de FIFA19 kasten en het op te nemen tegen een aantal fanatieke FIFA-spelers binnen de selectie van FC Utrecht. Het ideale moment voor de aanwezigen om onder het genot van een versnapering nog even bij te praten over de presentatie. Kortom: een geslaagde avond met veel interactie tussen supporters, spelers en de directie van FC Utrecht.