FC Utrecht Leert: Veilig Online

12 november 2018

Derde thema toegevoegd aan lespakket FC Utrecht.

Vanochtend vond de officiële lancering van het nieuwe lespakket FC Utrecht Leert plaats. In samenwerking met Norton en Podium is er naast de bestaande thema’s gezond en financieel een nieuw thema bijgekomen: veilig online.

Deze feestelijke ochtend werd samen gevierd met de kinderen van de Katholieke Basisschool Mattheus uit Utrecht. Middenvelder Joris van Overeem beantwoordde alle vragen van de kinderen rondom dit thema. Niet alleen Basisschool Mattheus kwam hierdoor op een leuke manier meer te weten over het thema veilig online, om in de 'online sferen' te blijven werd de presentatie van Joris van Overeem ook live op het YouTube-kanaal van FC Utrecht Leert uitgezonden. 

Hierdoor konden 30 andere basischolen live meekijken en konden zij via de chat direct vragen stellen aan de middenvelder van FC Utrecht. Ook meer weten over ons Lespakket? Kijk dan op www.fcutrechtleert.nl.