FC Utrecht eSports heeft een nieuwe thuisbasis: de eRoom in Stadion Galgenwaard. Gistermiddag (zondag), voor aanvang van de Eredivisiepartij FC Utrecht – ADO Den Haag, werd de plek waar millennials en innovatie bij elkaar komen officieel geopend.

De eRoom, gevestigd op de vijfde verdieping van Stadion Galgenwaard, geldt vanaf nu als de thuisbasis van de eSports-tak van FC Utrecht. De eSporters Danny Hazebroek en Christiaan van der Mark kunnen in de eRoom FIFA19-wedstrijden spelen, zich voorbereiden op de eDivisie en alle andere toernooien waarin ze actief zijn. De ruimte is zodanig ingericht, dat het voor Hazebroek en Van der Mark een fluitje van een cent is om te livestreamen. Via die streams kunnen belangstellenden de activiteiten van het tweetal op de voet volgen.

Bij de officiële opening van de eRoom, die naast met de nodige grote en minder grote beeldschermen alsmede is uitgerust met een heuse mini-tribune, waren onder meer FC Utrecht’s eSports-partners Kinepolis en Rabobank van de partij.

Bekijk een sfeerimpressie van de officiële opening van de eRoom en blader door het digitale fotoalbum. Binnenkort zelf een potje FIFA19 spelen in de eRoom van FC Utrecht? Volg FC Utrecht eSports op Instagram en doe mee aan de winacties!