Doelman Fabian de Keijzer en aanvaller Mohamed Mallahi van FC Utrecht zijn geselecteerd voor Oranje Onder 19. Die nationale jeugdploeg reist binnenkort af naar Armenië, voor het spelen van een Vierlandentoernooi.

Voor het Oranje Onder 19 van bondscoach Maarten Stekelenburg begint het toernooi op woensdag 14 november met een wedstrijd tegen Armenië Onder 19 in het FFA Academy Stadium in Yerevan. Voor de twee partijen die volgen, doet het Republican Stadium in Yerevan dienst als speellocatie. Daar is het op zaterdag 17 november Oranje Onder 19 - Duitsland Onder 19 en op dinsdag 20 november Portugal Onder 19 - Oranje Onder 19.

De selectie van Oranje Onder 19 voor het toernooi in Armenië:
Jurgen Ekkelenkamp (Ajax), Mitchel Bakker (Ajax), Ryan Gravenberch (Ajax), Sven Botman (Ajax), Jasper Schendelaar (AZ), Peer Koopmeiners (AZ), Daishawn Redan (Chelsea, Engeland), Juan Familia Castillo (Chelsea, Engeland), Kjell Scherpen (FC Emmen), Daniël van Kaam (FC Groningen), Ludovit Reis (FC Groningen), Thijs Dallinga (FC Groningen), Fabian de Keijzer (FC Utrecht), Mohamed Mallahi (FC Utrecht), Cheick Toure (Feyenoord), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Orkun Kökcü (Feyenoord), Wouter Burger (Feyenoord), Sepp van den Berg (PEC Zwolle), Mohammed Amine Ihattaren (PSV), Rico Zeegers (PSV), Tijn Daverveld (PSV), Kik Pierie (sc Heerenveen).