Cursus technische jeugdcoördinator van start gegaan

21 november 2018

Aftrapbijeenkomst van door FC Utrecht georganiseerd opleidingstraject bezocht door 31 cursisten van 17 RAC-clubs.

De eerste Cursus Technisch Jeugdcoördinator, georganiseerd door FC Utrecht voor zogeheten RAC-clubs, is afgelopen maandag van start gegaan. Bij de aftrapbijeenkomst in Stadion Galgenwaard waren 31 cursisten van 17 verschillende RAC-clubs van de partij.

FC Utrecht verwelkomde vertegenwoordigers van COV Desto, VV De Meern, SV Houten, SO Soest, SV Kampong, PVCV, AFC Quick, Focus’07, SV Geinoord, VV Brederodes, FC Delta Sports’95, VVZA, JSV Nieuwegein, USV Hercules, SDO Bussum, FC De Bilt en USV Elinkwijk bij de eerste bijeenkomst van de cursus Technisch Jeugdcoördinator.

De komende zes maanden gaan de cursisten onder leiding van coaches van FC Utrecht samen werken aan de ontwikkeling van het voetbal binnen de deelnemende RAC-clubs in de regio Utrecht. Naar aanleiding van de bevindingen van de eerste cursuscyclus voor RAC-clubs wordt de cursus in de toekomst opengesteld voor nieuwe cursisten van RAC-clubs.