Boerenkool voor alle spelers en vrijwilligers

12 november 2018

Vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Wat is er beter dan onder het genot van goede muziek, lekker drankje en boerenkool bij te praten met al je collega’s bij FC Utrecht. De vrijwilligers werden gedurende deze avond in het zonnetje gezet. De spelers, technische staf, directieleden en kantoorpersoneel hielpen mee bij het uitserveren van de boerenkool. Het is de traditionele eindejaarsbijeenkomst van de FC uit de Domstad.

Emil Bergström loopt gefocust door Stadion Galgenwaard, met in zijn hand een dienblad met daarop 6 goed gevulde borden met boerenkool en rookworsten. Wie dit tafereel ziet herkent het gelijk; de boerenkoolavond van FC Utrecht. Spelers van het eerste elftal, technische staf en directieleden, iedereen draagt een rood schort en loopt van de ene zaal naar de ander. Even je dienblad opvullen, sjouwen naar de juiste eindbestemming en weer terug. De handen worden uit de mouwen gestoken.

De mensen die de boerenkool mochten ontvangen? Dat waren naast de vrijwilligers van FC Utrecht ook de spelers en stafleden van het eerste elftal en de beloftenploeg, de talenten uit de FC Utrecht Academie en de kantoormedewerkers van de Eredivisieclub. Samen beleefden zij een gezellig avond. Niet iedereen ging met lege handen naar huis. Sponsoren ASR, Napoleon Grills, Renewd, Maison van den Boer, Eye Hotel Utrecht, Broodje Ben, HiKOKI, Interim2Day, W3 Wijnen, Café Friends en Tele2 stelden een aantal mooie prijzen beschikbaar die werden geloot onder de aanwezige gasten. 

Een foto-impressie van de Boerenkoolavond: