FC Utrecht speelt in de achtste finales van de KNVB Beker uit tegen Feyenoord. Dat is de uitkomst van de loting voor de derde ronde van het toernooi, die vanavond (zaterdag) werd verricht door KNVB’s Heinrich Welling, RKC Waalwijk-aanvaller Darren Maatsen en ODIN’59-voetballer Nigel Hardenberg.

Zeges op MVV Maastricht (2-0) en ASWH (5-1) brachten FC Utrecht in de achtste finales van het toernooi. De tegenstander die de ploeg van Hoofdtrainer Dick Advocaat in die fase van de TOTO KNVB Beker treft, Feyenoord, rekende eerder deze jaargang in de cup af met vv Gemert en ADO Den Haag.

De achtste finales van de TOTO KNVB Beker worden gespeeld op dinsdag 18, woensdag 19 en donderdag 20 december. Meer informatie over de exacte speeldatum en het aanvangstijdstip van de wedstrijd volgt binnenkort, evenals info over de kaartverkoop voor de bekerclash tegen Feyenoord.