Allard Lindhout leidt duel met superboeren

20 november 2018

KNVB maakt arbitrale teams bekend voor competitiepartijen van FC Utrecht en Jong FC Utrecht.

De Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – De Graafschap staat onder leiding van Allard Lindhout. Zondag wordt hij in Stadion Galgenwaard geassisteerd door Terry Hoekstra en Maarten Ketting. Dat blijkt uit de scheidsrechtersaanstellingen, die zojuist (dinsdag) door de KNVB zijn bekendgemaakt.

De vierde official zondag in Utrecht is Laurens Gerrets. Serdar Gözübüyük is video-arbiter van dienst en daarbij is Johan Hubers zijn assistent.

Vrijdag speelt Jong FC Utrecht een uitwedstrijd tegen FC Volendam en in het Kras Stadion is Clay Ruperti als arbiter van de partij. Stefan de Groot en Marco Ribbink assisteren Ruperti. De vierde official is Victor Ris.