Advocaat: 'We moeten resultaat halen'

23 november 2018

Hoofdtrainer over het duel met De Graafschap.

Aankomende zondag speelt FC Utrecht een thuisduel tegen De Graafschap. Om 14:30 wordt er afgetrapt tegen de Superboeren. Vandaag blikt hoofdtrainer Dick Advocaat vooruit op het treffen met De Graafschap. FCUtrecht.nl schoof aan tijdens de persconferentie. 

"Die is ook geblesseerd", reageert hoofdtrainer Dick Advocaat als hem wordt gevraagd hoe het gaat met Nicolas Gavory. Vervolgens noemt Dick Advocaat alle geblesseerde spelers op van FC Utrecht, en dat zijn er een hoop. "Dat schiet niet op." De Domstedelingen nemen het op tegen De Graafschap. "De Graafschap is een lastige ploeg om tegen te spelen. Maar ook dit is een wedstrijd waar je resultaat moet halen. We moeten de punten terughalen die we bij Vitesse hebben laten liggen. Laat dat duidelijk zijn." 

Bekijk hieronder de hele voorbeschouwing.