Advocaat: 'Moeten afstand nemen van Excelsior'

29 november 2018

Hoofdtrainer blikt vooruit op Excelsior-uit.

Morgen (vrijdag) neemt FC Utrecht het op tegen Excelsior. Een dag voor dat duel schuift hoofdtrainer Dick Advocaat achter zijn tafel in de persruimte op Sportcomplex Zoudenbalch en blikt hij vooruit op het treffen met de Rotterdammers. 

"Er is niet veel veranderd bij de geblesseerden", begint Advocaat zijn voorbeschouwing. "Wel verandering in de zin dat er drie spelers weer buiten kunnen trainen. Leon Guwara, Nicolas Gavory en Jean-Christophe Bahebeck zijn weer buiten bezig. Dus daar zit wel verbetering in." Advocaat verwacht niet dat de Domstedelingen zomaar gaan winnen van de Rotterdamse voetbalclub. "Excelsior is een goed voetballende ploeg. Als we verliezen staan ze op drie punten, dus we moeten daar echt resultaat halen." 

Bekijk hieronder de hele voorbeschouwing.