FC Utrecht wint vandaag met 3-0 van ADO Den Haag, de vierde overwinning op rij in de Eredivisie. Na afloop van dit duel schoof FCUtrecht.nl aan bij de persconferentie van hoofdtrainer Dick Advocaat.

“Ik vond de eerste helft van beide partijen rommelig”, opent hoofdtrainer Dick Advocaat zijn nabeschouwing op de wedstrijd tussen FC Utrecht en ADO Den Haag. “Weinig overleg en veel balverlies. Dan heb je het enige geluk dat je daar in de rust iets van kan zeggen en dan hoop je dat het in de tweede helft beter gaat.”
 
“Bij ons zit het op dit moment een beetje mee dat we op de goede momenten de tweede goal maken, anders weet je niet wat er gaat gebeuren. De eerste zestig minuten was Utrecht niet in de beste vorm. Toen was er ook niet veel dreiging van ADO, maar je weet toch dat ze spelers hebben die iets kunnen veranderen. ADO moet niet gelijk in paniek raken, ze hebben genoeg kwaliteiten om het geluk weer terug te krijgen.”