Op het nieuwe veld 7 werd er afgetrapt tegen de koploper van poule B, NAC Breda. Daar het een oefenwedstrijd betrof konden alle spelers aan bod komen vandaag. En dat was heel fijn.

De Brabanders startten beter dan de Domstedelingen en kwamen verdiend op 0-1 door een inzichtelijke fout in de Utrechtse achterhoede. Niet veel later tekende Elvic Jager voor de 1-1 en hij was het die eigenlijk ook de 2-1 moest binnen schieten en later zijn medespelers in staat kon stellen die te maken. Dat gebeurde beiden niet. Hij zag ze over het hoofd. Daardoor was het NAC Breda dat een verdienstelijke eerste helft afsloot met een 1-2 voorsprong na een goal vlak voor het rustsignaal.

De tweede helft was een ander verhaal. FC Utrecht had in de rust orde op zaken gesteld en het spel speelde zich vervolgens af op de helft van de Bredanaars. Vlak na rust werd de 2-2 al gemaakt (eigen goal) en die lijn werd doorgetrokken totdat de ploeg het met 7-2  welletjes vond. Elvic (2x), David (2x) en Nordin (1x) waren de doelpuntenmakers.

Al met al een leerzame middag die fraai werd afgesloten. Onze dank gaat dan ook naar de goed leidende scheidsrechter Terlien, een oude bekende en daardoor werd het een prettig weerzien.

Nu op naar de herstart van de competitie met PSV als tegenstander. Daar werd in de eerste competitieronde nog van verloren. Wees erbij als er wordt afgetrapt om 11.00 uur.