Het was een oefenwedstrijd die maar twintig minuten duurde; noodweer brak uit boven Amsterdam en dus werd Ajax – FC Utrecht voortijdig afgebroken. De samenvatting ervan is, desalniettemin, het meest bekeken item dat FC Utrecht in de maand september publiceerde op YouTube.

Net als afgelopen maand wordt de Top 5 van meest bekeken video’s gedomineerd door samenvattingen; die nemen de plekken 1, 3 en 5 in. De even getallen in de YouTube-hitlijst worden ingenomen door Dick Advocaat. Zijn perspresentatie, die live werd uitgezonden op het kanaal, is de nummer 2 op de lijst. De reportage die de club maakte over Advocaat’s eerste dagen in Utrechtse dienst eindigde op positie 4.

De vijf meest bekeken items van de maand september onder elkaar, te beginnen met de nummer 1; de samenvatting van de oefenpartij Ajax - FC Utrecht: 
 

Plek 2 in de lijst: de liveregistratie van de perspresentatie van Dick Advocaat als nieuwe hoofdtrainer van FC Utrecht.

Op plek 3: opnieuw een samenvatting, opnieuw een eigen productie van de mediacrew van FC Utrecht. De highlights van de oefenwedstrijd AZ - FC Utrecht: 

Nog zo'n eigen productie; de reportage over de eerste dagen van Dick Advocaat als hoofdtrainer van FC Utrecht. Inclusief een exclusief interview van de ervaren oefenmeester.

Tot slot van deze top 5: de samenvatting van de Eredivisiewedstrijd Fortuna Sittard - FC Utrecht: