De Eredivisiewedstrijd Willem II - FC Utrecht staat zondag onder leiding van Jochem Kamphuis. In het Koning Willem II Stadion zijn Erik Kleinjan en Jermaine Lapar de assistent-scheidsrechters van dienst en is Richard Martens van de partij als vierde official. Dat blijkt uit de aanstellingen van de arbitrale teams voor de komende speelronde in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie, die zojuist door de KNVB zijn bekendgemaakt.

Als videoscheidsrechter is voor de wedstrijd van zondag Clay Ruperti aangesteld. Zijn assistent is Peter Janson. De wedstrijd Willem II - FC Utrecht begint om 14.30 uur.

Een kilometer of twintig verderop speelt vrijdagavond Jong FC Utrecht tegen RKC Waalwijk. Dat Keuken Kampioen Divisie-duel wordt geleid door Marc Nagtegaal. Joey Waleveld en Marco Ribbink zijn de assistent-scheidsrechters in het Mandemakers Stadion, waar Wouter Wiersma de vierde official is. Kick-off van de partij van de beloftenploeg aan de Akkerlaan in Waalwijk: 20.00 uur.