Het Utrechtse bedrijf Telindus treedt toe tot de FC Utrecht Business Club. Middels meerdere seats in de Real Estate & Building Lounge én zichtbaarheid via een Sponsorbord in Stadion Galgenwaard zal Telindus in het huidige seizoen de samenwerking met FC Utrecht Business vormgeven.

FC Utrecht Business is verheugd Telindus te mogen verwelkomen binnen het zakelijke netwerk. Commercieel Directeur Joost Broerse: “Telindus is een internationale en groeiende organisatie die staat voor kwaliteit. Het bedrijf Telindus sluit dan ook perfect aan bij de huidige groei van de FC Utrecht Businessclub en de ambitieuze plannen voor de toekomst. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking!”

Telindus zal seats nemen in de Real Estate & Building Lounge van Stadion Galgenwaard. Bas ter Heurne, Sales Director bij Telindus, is content met het partnership: “FC Utrecht is een club met veel ambitie. De club en de stad Utrecht blijven groeien en stappen maken. Deze ambitie en groei passen bij onze organisatie, daarom willen wij ons graag aan FC Utrecht verbinden. Met het huidige partnership willen wij de relaties met onze klanten en toeleveranciers versterken. Bovendien beschikt FC Utrecht Business over de juiste faciliteiten om in een sportieve omgeving te werken aan uitbreiding van ons netwerk. Vanuit Telindus zijn wij ervan overtuigd dat de samenwerking met FC Utrecht Business bijdraagt aan de toekomst met vaste relaties.”

Over Telindus - Leading in smart secure IT platforms
Telindus, onderdeel van de Proximus Group, gelooft dat iedere IT-infrastructuur dé business innovator kan zijn. Telindus zorgt ervoor dat klanten om hun infrastructuur zo in te richten dat de business kan floreren.  Telindus wilt haar klant ontzorgen en laten excelleren en accelereren door de inzet van een complete set uitmuntende IT-platform services. Dankzij de solide en onafhankelijke organisatie met ruim 30 jaar ervaring is Telindus continu in staat te investeren in de meest innovatieve technologieën waarmee de klanten voorop blijven lopen. Als onafhankelijk specialist op het gebied van access, datacenter, connectivity, security, cloud en services, heeft Telindus alle kennis en disciplines in huis om toonaangevende end-to-end infrastructuuroplossingen te bouwen, onderhouden en beheren. Telindus is een belangrijke partner voor haar klanten en het aanspreekpunt voor een compleet eindresultaat.