Dit seizoen hebben de supporters van FC Utrecht de mogelijkheid om de spelers een hart onder de riem te steken, hun waardering uit te spreken en te laten zien dat ze achter FC Utrecht staan! Via social media (Facebook, Twitter, Instagram) kun je een boodschap of foto plaatsen voor de spelers, onder vermelding van de hashtag #SupportFCUtrecht. Op die manier wordt jouw boodschap of foto gedeeld op de ledboarding en schermen in de Galgenwaard, en zo ook bij de spelers! Hiervoor moet de boodschap wel openbaar gedeeld worden op social media.

Voor aankomende thuiswedstrijd, FC Utrecht tegen AZ op 20 oktober, maak je met jouw support boodschap ook kans op een unieke belevenis! Van een lunch met jouw favoriete speler tot een gesigneerd shirt van het volledige elftal! Wat moet je dus doen? Deel jouw support boodschap voor de selectie op social media met de hashtag #SupportFCUtrecht en maak kans!

Waarom #SupportFCUtrecht?
Zorg van de Zaak streeft er naar om mensen zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Ook FC Utrecht heeft als doel zo goed mogelijk te presteren. Het gezamenlijke doel met FC Utrecht is dan ook om te zorgen voor goede prestaties. En wij weten dat waardering en support belangrijk zijn om goed te kunnen presteren.