Afgelopen donderdag organiseerde FC Utrecht een bijeenkomst voor alle stewards op Sportcomplex Zoudenbalch. Een grote groep vrijwilligers waar de club heel trots op is. Tijdens deze avond kregen de stewards de waardering die ze verdienen en werden ze in het zonnetje gezet.
 
Onder het genot van een hapje en een drankje werd er vooral vooruit gekeken en werd er nader kennis gemaakt met enkele medewerkers en nieuwelingen in de clubleiding. Commercieel directeur Joost Broerse en manager stadion- en veiligheidszaken Diederik Meijntjes waren beiden aanwezig op deze bijeenkomst. Zij stelden zich voor en gaven de aanwezigen een beeld van de ontwikkelingen in de nabije toekomst. Daarnaast waren ook vertegenwoordigers van externe organisaties, waarmee FC Utrecht nauw samenwerkt, als Qpark, Profi-Sec, EHBO Zuilen en de politie op deze samenkomst.
 
De blik lag die avond niet alleen op de toekomst. Hoogtepunt was het uitdelen van de attenties in de vorm van bronzen, zilveren en gouden speldjes die als verrassing werden gegeven aan alle aanwezige stewards als blijk van waardering voor hun vrijwillige inzet.
 
Nadat een ieder zijn attentie in ontvangst had genomen werd de avond afgesloten met 2 unieke, nog nooit eerder uitgereikte, gouden FC Utrecht-speldjes met een diamantje. Ton Koppen en Gerrit van Zanten zijn beiden inmiddels 40 jaar als vrijwillige steward actief bij FC Utrecht en mochten daarom de gouden FC Utrecht-speldjes in ontvangst nemen. De beide heren zijn tot op de dag van vandaag nog altijd actief bij thuis- en uitwedstrijden en gaven aan zolang mogelijk aan de club verbonden te willen blijven.