De FC Utrecht-talenten David Easmon, Massien Ghaddari, Jesse van de Haar, Ralph van Hunnik en Adam Tahaui behoren tot de groep talenten die kans maken om in de definitieve selectie van Oranje Onder 14 terecht te komen. De groep, bestaande uit 53 spelers, speelt woensdag 31 oktober een selectiewedstrijd bij de KNVB Campus in Zeist.

Volledige voorselectie Oranje O14:
Kaj van Houwelingen (ADO Den Haag), Andrew Imade (ADO Den Haag), Fabiano Rust (ADO Den Haag), Nash Bijnoe (Ajax), Jayden Addai (AZ), Giuseppe Boussetta (AZ), Teun Gijselhart (AZ), Ezra Punselie (AZ), Anthony Smits (AZ), Kees Smit (AZ), Quinten Inge (De Graafschap), Tijn Baltussen (FC Dordrecht), Julian Kwaaitaal (FC Eindhoven), Thijmen Blokzijl (FC Groningen), Robin Kelder (FC Groningen), Jasper Meijster (FC Groningen), Stijn Bultman (FC Twente), David Easmon (FC Utrecht)Massien Ghaddari (FC Utrecht)Jesse van de Haar (FC Utrecht)Ralph van Hunnik (FC Utrecht), Adam Tahaui (FC Utrecht), Rainy Breinburg (Feyenoord), Paris Elmensdorp (Feyenoord), Djomar Giersthove (Feyenoord), Ismaïl Oulad M'hand (Feyenoord), Neno de Wind (Feyenoord), Jaydino Jacobus (NAC Breda), Mostapha Rached (NAC Breda), Zaid el Morabit (PEC Zwolle), Mylan Schlepers (PEC Zwolle), Emir Bars (PSV), Reda El Meliani (PSV), Tim van den Heuvel (PSV), Bram Rovers (PSV), Tijn Vergeldt (PSV), Tijn Smolenaars (PSV), Merijn van de Wiel (PSV), Jens Willems (Roda JC), Erald Krasniqi (SC Cambuur), Yoram Boerhout (SC Heerenveen), Ingmar Mulder (SC Heerenveen), Dimitris Rallis (SC Heerenveen), Cedric Hatenboer (Sparta Rotterdam), Kyanno Miranda de Brito e Silva (Sparta Rotterdam), Giovanni Mulumba (Sparta Rotterdam), Jom Triep (Sparta Rotterdam), Tiziano Vianello (Sparta Rotterdam), Sergio Oerlemans (Vitesse), Kaya Symons (Vitesse), Badreddine Haouat (NEC), Mika Wolter (VVV-Venlo) en Diego van Zutphen (VVV-Venlo).