Robin Pronk te gast in FC Utrecht Podcast

02 oktober 2018
Trainer/coach van Jong FC Utrecht uitgebreid aan het woord over onder meer de functie van de beloftenploeg van FC Utrecht en het klaarstomen van spelers voor het eerste elftal.
Aflevering 2 van de FC Utrecht Podcast staat online! In de tweede episode van de Podcast is trainer/coach Robin Pronk van Jong FC Utrecht te gast bij interviewer Corné in ’t Hout. Vanuit een skybox in Stadion Galgenwaard spreekt de oefenmeester van de beloftenploeg van de FC over onder meer de functie en het belang van zo’n Jong-team en gaat hij uitgebreid in op het klaarstomen van spelers voor het eerste elftal.

“Ik heb een glimlach op mijn gezicht op het moment dat jongens die komen vanuit onze opleiding hier in Stadion Galgenwaard hun opwachting maken”, zegt Pronk onder meer. En over het spelen van Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden op Sportcomplex Zoudenbalch, in plaats van bij IJsselmeervogels in Bunschoten-Spakenburg:  “Spelen op Zoudenbalch voelt écht als thuisspelen. Daar traint de ploeg de hele week, daar komen de jongens al heel wat jaren dagelijks over de vloer. Die avond, tegen Jong PSV, was de sfeer ook al best redelijk aanwezig. Dat kunnen heel leuke avonden worden, dit seizoen.”

Beluister het volledige interview met Pronk nu via Soundcloud óf abonneer je op de FC Utrecht Podcast in de Apple Podcast App of via Spotify!