In speelronde 7 van de Keuken Kampioen Divisie speelde de beloftenploeg van FC Utrecht tegen MVV Maastricht. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Na afloop van dit duel sprak FCUtrecht.nl met de trainer/coach van de beloftenploeg, Robin Pronk.
 
Jong FC Utrecht kwam in de tweede helft sterk uit de kleedkamer. “In de rust wordt altijd veel gezegd”, begint Robin Pronk zijn nabeschouwing. “We hadden vrij veel door te nemen met elkaar. De eerste helft was in meerdere opzichten verre van goed. Dus ja dan moet je daar even de tijd voor nemen. We hebben de zaken daarna goed kunnen ombuigen en een
Uitstekende tweede helft gespeeld.”
 
De beloftenploeg van de Domstedelingen was een aantal keer dichtbij de openingstreffer in deze wedstrijd. “Je hoopt natuurlijk altijd nog op de 1-0, maar je weet ook dat we minimaal die 0-0 willen houden. Daar ben je wel mee bezig.” Pronk kijkt tevreden terug over de eerste fase in de Keuken Kampioen Divisie. “Ik vind dat wij behoorlijke stappen aan het maken zijn ten opzichte van de afgelopen twee jaar.”
 
Waar Pronk het meest tevreden over is in deze wedstrijd? “In ieder geval de verandering, in positieve zin, in de tweede helft. Dat we na een hele slechte eerste helft de zaak zo om kunnen draaien en in de tweede helft gewoon een hele volwassen, kwalitatief goede wedstrijd spelen. Waarbij we ook nog eens dichtbij de 1-0 zijn gekomen.”