Jong AZ en Jong FC Utrecht delen de punten in Wijdewormer. De wedstrijd tussen de beloftenploegen eindigt in een 2-2 gelijkspel. Na afloop stond Robin Pronk FCUtrecht.nl te woord in de gangen van het AFAS Trainingscomplex.
 
Jong FC Utrecht kwam in de tweede helft met het mes tussen de tanden uit de kleedkamer. Trainer/coach Robin Pronk zei al eens eerder dat er veel wordt gezegd tijdens de rust en dat de ploeg kan helpen. “We hebben het met name gehad over onze organisatie bezetting op het middenveld. Daar vonden we de balans terug in de tweede helft. Dan krijg je controle, ga je voetballen en kom je terug in de wedstrijd.”
 
“De gelijkmaker van Sylla kwam al heel vroeg in de tweede helft, dus dan moet ook een wedstrijd zich weer ontwikkelen. Maar ik denk dat wij een prima tweede helft gespeeld hebben waarin we niks hebben toegestaan behalve de tweede goal.” Een zuur moment in de wedstrijd waar trainer/coach Robin Pronk van baalt. “Daar ben ik wel teleurgesteld over. Inmiddels heb je dan een voorsprong door een goede goal van Jeredy Hilterman, maar het doelpunt dat we tegen krijgen ontstaat uit een corner van ons. Daar gaan een aantal dingen niet goed, dan pakken zij de aanval over en maken ze de 2-2. En dat terwijl Jong AZ in de tweede helft niet meer dreigend is geworden.”
 
“Ik denk dat we een leuke wedstrijd gezien hebben met twee verschillende helften”, concludeert Pronk. “Een wedstrijd waarin je toch wel zag dat er aan beide kanten een aantal goede voetballers op het veld stonden.”