De eerste competitiewedstrijd werd vandaag thuis tegen PSV Helmond gespeeld gespeeld. Na een twijfelachtig begin werd het tempo opgevoerd. Dit leverde een aantal snelle aanvallen op. De aanvallen liepen vooral via de zijkanten, dus we kunnen nog gevaarlijker worden als we de bal langer centraal kunnen houden. Wel werd er ook goed verdedigd. Achterin hielden we steeds een vrije man doordat we vanuit de vleugels het middenveld goed ondersteunden. In het laatste blokje werd het spel slordiger en verloren we de bal op gevaarlijke plekken. Bovendien werd er niet meer altijd in een volle sprint verdedigd of omgeschakeld en gokten we te veel op de aanval. Gelukkig kon PSV Helmond hier niet genoeg gebruik van maken om de wedstrijd nog spannend te maken.

Uitslag
Blok 1: 3-1 / 1-1
Blok 2: 2-1 / 1-0
Blok 3: 2-2 / 3-0
Blok 4: 0-2 / 0-0
Totaal: 12-7