Keeper Thijmen Nijhuis van FC Utrecht staat op de voorlopige spelerslijst van Oranje Onder 20, dat binnenkort interlands speelt tegen de leeftijdsgenoten uit Zwitserland en Italië. Tot de voorlopige selectie van bondscoach Bert Konterman behoort ook Giovanni Troupée, die door FC Utrecht aan ADO Den Haag is verhuurd.

Oranje Onder 20 speelt op donderdag 15 november uit tegen Zwitserland Onder 20 en neemt het vijf dagen later in Katwijk aan Zee op tegen Italië Onder 20.

De voorlopige selectie van Oranje Onder 20:
Giovanni Troupée (ADO Den Haag, gehuurd van FC Utrecht), Shaquille Pinas (ADO Den Haag), Che Nunnely (Ajax), Navajo Bakboord (Ajax), Noa Lang (Ajax), Ferdy Druijf (AZ), Jelle Duin (AZ), Tijani Reijnders (AZ), Owen Wijndal (AZ), Nathangelo Markelo (Everton, Engeland), Lars Kramer (FC Groningen), Tom van de Looi (FC Groningen), Thijmen Nijhuis (FC Utrecht), Dylan Vente (Feyenoord), Jordy Wehrmann (Feyenoord), Ramon ten Hove (Feyenoord), Armando Obispo (PSV), Cody Gakpo (PSV), Joel Piroe (PSV), Steven Theunissen (PSV), Mitchell van Bergen (sc Heerenveen), Trevor Doornbusch (sc Heerenveen), Abdoulrahman Harroui (Sparta Rotterdam), Danilho Doekhi (Vitesse), Tristan Dekker (VVV-Venlo).