De trainer en spelers van FC Utrecht trainen op 23 oktober op de prachtige grasmat in Stadion Galgenwaard. De open training begint om 10.45 uur en is voor alle supporters gratis te bezoeken.
 
Open training
Vanaf de hoofdtribune kan iedereen van de open training genieten. Je kunt naar binnen via Ingang A door de route te volgen zoals die staat aangegeven op de vlaggen. De cateringpunten zijn open, dus je kunt een lekkere snack en een verfrissend drankje scoren!
 
Een goede voorbereiding is natuurlijk belangrijk, daarom is het vanaf 9.30 uur mogelijk om vlaggen te maken om het team te steunen. Tijdens de open training heeft de trainer een headset op, zodat iedereen kan horen hoe hij de spelers coacht en welke tips hij geeft.
 
Er is op dinsdag 23 oktober nog véél meer te beleven in Stadion Galgenwaard. Zo zijn eSporters Danny Hazebroek en Christiaan van der Mark aanwezig voor een potje FIFA en kan je op de foto met Tiger en Tigergirl. Natuurlijk is er na afloop van de oefensessie de gelegenheid handtekeningen van de spelers te scoren en met de voetballers op de foto te gaan.
 
Meld je HIER aan voor de Open Training!
 
Kinderpersconferentie voor Junior Tiger-leden
Wie lid is van de FC Utrecht Junior Tiger kidsclub krijgt zelfs nog meer extra’s deze dag! Na afloop van de training vindt er een kinderpersconferentie plaats. Heb jij een dringende vraag voor de spelers? Geef je dan HIER op voor de kinderpersconferentie! Een vraag inzenden kan tot en met 18 oktober. De 30 Junior Tiger-leden met de leukste vragen worden uitgenodigd om na afloop van de training plaats te nemen in de perszaal en kunnen hun vraag zelf stellen aan de spelers.
 
Ben je nog geen Junior Tiger-lid? Als je voor 17 oktober lid wordt, maak je alsnog kans op een plaatsje bij de kinderpersconferentie!
 
Fanshop
Op de dag van de Open Training krijg je in de officiële Fanshop van FC Utrecht 20% korting op het gehele assortiment.