Doelman Thijmen Nijhuis van FC Utrecht en de door de Domstedelingen aan ADO Den Haag verhuurde verdediger Giovanni Troupée staan op de stand-by lijst voor Oranje Onder 20. Het duo behoort in eerste instantie niet tot het door Bert Konterman samengestelde team, maar kan op een later moment nog wel aan diens kern worden toegevoegd.

Oranje Onder 20 speelt op vrijdag 12 oktober in Meppen een vriendschappelijke interland tegen Duitsland Onder 20. Die partij begint om 17.30 uur. Op dinsdag 16 oktober neemt het collectief van Konterman het in Katwijk aan Zee op tegen Polen Onder 20. De aftrap van die oefeninterland is om 19.00 uur.

De selectie van Oranje Onder 20:
Shaquille Pinas (ADO Den Haag), Che Nunnely (Ajax), Dani de Wit (Ajax), Kaj Sierhuis (Ajax), Noa Lang (Ajax), Owen Wijndal (AZ), Nathangelo Markelo (Everton, Engeland), Deyovaisio Zeefuik (FC Groningen), Jan Hoekstra (FC Groningen), Tom van de Looi (FC Groningen), Dylan Vente (Feyenoord), Jordy Wehrmann (Feyenoord), Tahith Chong (Manchester United, Engeland), Armando Obispo (PSV), Cody Gakpo (PSV), Jordan Teze (PSV), Rodney Kongolo (sc Heerenveen), Sherel Floranus (sc Heerenveen), Trevor Doornbusch (sc Heerenveen), Jay Roy Grot (VVV-Venlo).